Reunisten Drachtster Lyceum

Op 5 oktober 2019 hebben we met meer dan 2.000 reünisten het 100-jarig bestaan van de school gevierd. Het was één groot feest, van 11.00 uur ’s ochtends tot diep in de nacht. Op onze Facebook pagina kun je de foto’s nog bekijken. Overigens hebben we geluk gehad, stel dat de school een half jaar later was opgericht dan zouden we vanwege corona alles hebben moeten afblazen...

Maar de tijd gaat verder, de school ook en wij kijken uit naar de volgende reünie op:

zaterdag
2 oktober 2027

De stichting

Wij, dat is het bestuur van de Stichting Reünistenfonds Drachtster Lyceum. Deze stichting is opgericht ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de school in 1969 en beheert een sinds die tijd vergaard vermogen dat wordt aangewend voor activiteiten van reünisten, en dan gaat het vooral om de organisatie van reünies, zoals die in 1986, 1994, 2004, 2012 en 2019 hebben plaatsgevonden.
Het bestuur van de stichting wordt op het ogenblik gevormd door Klaas Arie Beks (voorzitter), Berber van Oyen (secretaris), Joost de Vries (penningmeester) en Frank Gart, terwijl de rector van de school q.q. altijd deel uitmaakt van het bestuur.

Reünie 2027

In de aanloop naar de reünie van 2027 zetten we de website 100jaardrachtsterlyceum.nl om in reunistendrachtsterlyceum.nl. Het verhaal van de geschiedenis van de school blijft centraal staan, maar daarnaast zullen we de reünisten op de hoogte houden van het wel en wee op het Lyceum en in een later stadium natuurlijk alle informatie over de komende reünie. Minimaal één keer per jaar willen we daarvoor ook een nieuwsbrief rondsturen naar alle ons bekende reünisten. Van de reünie van 2019 hebben we daarvoor een groot bestand van e-mailadressen, maar mocht jouw adres daarin nog ontbreken, laat dan hier je gegevens achter en blijf zo op de hoogte van al het nieuws over de school en de volgende reünie.

Blijf op de hoogte! Mis niets!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op social-media

Deel oude foto’s en verhalen op Facebook of kom weer in contact met die oude schoolvriend of vriendin.

Je kunt Reunisten Drachtster Lyceum ook volgen op YouTube en Instagram: @reunie_dl